Wedstrijd

 
Idag spelade tjejerna från mitt lag och damerna från det äldre laget en match mot ett lag från Teddington, England.  Sjukt roligt att spela match och ännu roligare att vi vann! Och roligast att jag gjorde det avgörande målet!! Jag hade svårt att dölja hur glad jag var, haha!
kik
Sådär ser ett mål ut!
 
 

Slappt

 

blir bortskämd

 

Myskvällar

 
 

Irish pub

Hade i Lördags en härlig kväll i Antwerpen med Aneta! Förs gick vi på bio och såg den Oscar-nominerade "Her" som var minst sagt underlig. Den lämnade oss verkligen i ett jobbigt sinnestillstånd. Men vi jobbade oss vidare till en Irländsk bar som hette "The Irish times pub". Där satt vi i många timmar och bara njöt av stämningen! Efter klockan tio var det även livemusik med en jätteduktig polack. Helt underbart!
 

Hockeymatch

 

Luncheon

Igår provade Rebecca, Alejandro och jag en hamburgarresturang som ligger längst vägen till skolan. Det var så fruktansvärt gott! Himla dumt att man ska behöva cykla förbi den var och varannan dag. Men mycket trevligt var det!
 

Vardag

Mamma har så mycket förtroende för mig. Lou hade nämligen fått en fästing och jag bad om lite expertis från disktiktsköterskan.
Den*
 

Väder

 
 
 

Härliga tider

Här är det så mycket vår att jag nästan måste kalla det försommar! Under hela lovet har det varit underbart väder med strålande sol! Nu de sista dagarna har man till och med kunnat ligga ute i bikini. Jag klagar inte! Hittade dessutom en burk hjortronsylt i skafferiet (lycka!!) som gjorde torsdagspannkakorna extra goda!
 
 

Unprepared

Idag hände det något fruktansvärt obehagligt när jag och Dakota satt i bussen påväg hem från Antwerpen. 
En hemlös man och en annan man satt bredvid varandra och efter en stund började mannen gnälla på den hemlösa för att han höll på att packa om i sina väskor en hel del. Den hemlösa mannen blev då ganska irriterad själv och slängde ner alla sina saker på golvet så att de låg helt utspridda. Sedan ställde han sig upp och började sakta packa ihop allt igen. Bland hans saker låg det en kökskniv som han tillslut plockade upp, men istället för att lägga den i väskan som de andra sakerna höll han kvar i den och fortsatte packa. Jag började bli väldigt orolig då jag och dakota satt precis bredvid och hann tänka en hel del om vad som snart skulle kunna hända. Kanske skulle han hugga ner den andra mannen och sedan oss? Det är konstigt hur snabbt hjärnan hinner reflektera under pressade situationer. Men han gjorde ingenting, bara fortsartte packa ihop. Men tillslut la det andra mannen märke till kniven och slet den ifrån den hemlösa mannen och gick för att visa busschauffören vad som pågick. Den hemlöse mannen följde efter och sa "ge tillbaka den, jag har inte gjort något!". Men istället tog mannen ett (mycket hårt) stryptag om honom. Man kunde höra hur han kämpade för att andas och hans ansikte blev helt rött. Jag hann känna en viss panik av att han skulle ta livet av honom, men tillslut släppte han för att istället brotta ner honom i ett säte och då ringde en pojke polisen. Då polisen kom satte de handklovar på den hemlöse mannen som fortfarande sa "jag har ju inte gjort någonting!" och tog iväg honom och den andre mannen.
 
Men usch så illa de kunde ha gått! Jag hamnade i nog stor chock av bara det där. Man märker hur tur man haft som sluppit hemskheter som det här hemma!
 
Men jag kan inte låta bli att tycka synd om den hemlösa som egentligen inte gjorde något mot den andra. Allt började ju egentligen med den andra mannens missnöje över något fånigt. Men samtidigt var det väldigt skönt att kniven blev beslagtagen. Vi vet ju faktiskt inte vad eller om han tänkt göra något.

Le pain quotidien

Den här veckan är det Krokusvacantie, dvs sportlov. Dakota har under veckan mattelektioner i Antwerpen och idag åkte jag med henne dit. Medan hon var hos sin lärare gick jag till Basic fit som turligt nog fanns precis bredvid. Efteråt gick jag till ett café som de tipsat om och åt lite lunch medan jag väntade. Så fruktansvärt gott det var! Skulle gärna äta där varje dag. Det mesta är ekologiskt och de har en hel del godsaker att välja mellan! Jag tog lite brunt bröd, naturell yoghurt med frukt och kaffe. Sedan finns det sylt och olika spreadings man kan lägga på mackan. Min favorit är definitivt "Brunette" som är hasselnöt. Om ni är i Belgien eller frankrike leta upp det här caféet som heter Le pain quotidien! Eller på nederländska "Het dagelijks brood".
 

Holland

Igår var vi på en liten familjetrip till ett ställe i Holland med massa märkesoutlets. Jag köpte endast ett par Nikeshorts, men det var väldigt trevligt att bara traska runt! Innan vi åkte passade vi på att köpa Churros. De är så sjuukt goda! Prova om ni nånsin får läge!
 
 

Lagfest

Fula bilder från förra helgens lagfest hos Pascal (som hade ett grymt stort hus med egen bar). Det var vårt studentlag och korpenlaget med alla föräldrar som var där. Mycket intressant mix måste jag säga. Och mycket intressant att se de äldre dansa. Men det var en mycket trevlig och lång kväll!
 
 

RSS 2.0