Vintermys

 

Dragons

Nu i helgen har det varit julmarknad pa hockeyklubben! Jag och Billy hade kopt massa glogg och annat pa IKEA som vi sedan salde dar. Det var faktiskt forvanandsvart manga som kopte "De Zweedse glogg" sa det var roligt! Sen var det framforalt valdigt mysigt! Jag och Dakota fick ocksa varsin klubbjacka som en tidig julklapp av Billy! Spatserar nu stolt runt som en riktig Dragon!
 
 
 
 
 
 

Snabbt inlagg

Har nedanfor ser ni en bild pa mina nya skor! Tycker att de ar grymt coola och ar valdigt nojd da prislappen lag pa 499 kronor! Passar ocksa pa att visa en bild fran forra sondagen da vi foljde med Billy och jagade fagel! det var valdigt annorlunda, men kul!
 
 

Dakotas dator

Det ser inte sarskilt ljust ut for min dator men forhoppningsvis ska det ga och fixa snart....
Idag efter min vanliga hockey traning fick jag chansen att spela med ett battre lag som hade internmatch. Det var jattekul att fa spela dar det var lite hogre tampo, och jag fick mycket berom sa det var kul! Nu ska vi sova! Skola imorgon for oss bada!

Jag har tur

Igar lyckades jag spilla varm choklad over min dator(...) sa nu far jag anvanda Dakots da den ar ledig. Har skruvat isar min och ska nu lata den torka i en vecka och halla tummarna for att den ska fungera sen igen..

DInner

Billy berättade vid middagen att hon inte gillar mönster, så vi får väl se om jag får behålla min nya jacka haha! Ikväll bjöd hon ut mig och Dakota på en restaurang som hette Colmar. Jag åt en mycket god buffé med en nästan för god efterrättsbuffé... Det fanns bland annat en chokladfontän och små bullar fyllda med grädde som var sååå goda! Får nog låta bli att äta i en vecka. Minst.
 
En bild från klubben vi var på med Juniors kompisar.

Bomber jacket

Här är en bild på min nya jacka som jag köpte på forever 21! Tyckte att den var så cool och dessutom inte så dyr! Passade också på att köpa en väldigt nödvändig handväska då jag inte tog med mig någon hit.                         
 

Prinsessan

I eftermiddags åkte jag, Dakota och Billy till Holland för att ta oss en titt på vår lilla vovve! Blev helt chockad över hur otroligt  små och söta de var! Om ca fyra veckor får hon följa med oss hem! Ska bli så roligt och spännande!
Avslutar dagen med en ny favorit! Chokladmilkshake helt utan socker! bestående av banan, mjölk och kakao.
 

Halloween

Här kommer lite bilder från igår och idag med Dakota och hennes vänner! Igår hade jag förberett lasagne som vi åt tillsammans med tomater, mozzarella och ciabattabröd. Sedan hade och jag bakat en hederlig kladdkaka till efterrätt! Tjejerna verkade ha en riktigt rolig kväll så jag är mycket nöjd! I morse åt vi en härlig frukost och sedan började tjejerna arbeta med pumporna jag köpt. Måste säga att de var väldigt engagerade i sitt arbete!
 
 

RSS 2.0