Så det så

Nu har jag bestämt att det är vår! Punkt. Det växer lila blommor på träden, krokusar slår ut lite här och var och det blåser en aning varmt. Om det nu ska börja snöa kommer jag bryta ihop.
Vår, som sagt.
En ny och förbättrad utmaning på de sociala medierna!
En trevlig kväll någon trevlig helg!
 

Unna sig något fint och härligt

 
 
 

Antwerpen

Idag var min klasskamrat Aneta och jag en sväng i Antwerpen! Vi bestämde oss för att utforska staden lite mer istället för att gå på den vanliga "shoppinggatan". Vi lyckades hitta en mysig liten butik där man kunde få prova lite öl för en billig peng! Ölen var faktiskt väldigt god och vi fick även smaka lite Genever med smak av Speculoos som är typ pepparkakor. I Belgien är det också väldigt vanligt med smaksatt öl. Kriek är en öl med körsbärssmak som i princip alla här dricker. Men i den här butiken fanns det fler smaker, som passionsfrukt, choklad, kokos mm. Killen i butiken lurade på mig att köpa en med kokossmak som var hans personliga favorit. Ska bli minst sagt spännande att smaka! Han gav oss också bra tips på en italiensk restaurang där vi åt lunch. Jag åt en fantastiskt god pasta med rökt lax, räkor och champinjoner! 
 

Favorit i repris

Bakade en till sockerkaka igår bara för att det var alla hjärtans dag! Sockerkaka med vaniljfyllning kan ju liksom aldrig gå fel! Det var väldigt tråkigt att få spendera den 14:e utan min älskling men det blev lite lättare tack vare ishockeyn och finalen av På spåret!
 

Sportcafé

Här kommer lite bilder från då vi var med under en sändning av programet Sportcafé som går på ATV (AntwerpenTV). De hade gjort ett repotage om Dakotas hockeylag och klubben Dragons. Det var väldigt kul att få vara med i studion och se hur det gick till! Jag förstod dock inte jättemycket av vad de sa men det var roligt ändå haha. Fick också träffa en snowboardåkare som varit med i OS!
 

Glad i mat

Det är vi sannerligen! Eftersom Dakota alltid har fullspäckade fredagar med olika träningar så betstämde jag för att ha fredagsmiddagen i på torsdagen istället! Måste säga att det var en ypperlig idé och väldigt uppskattad! 
 

Spring feelings

 
 

RSS 2.0