Häng med Jess

Jessica spelar alltså i mitt hockeylag! Så tur att jag har henne, annars hade jag inte haft mycket att göra!
Jessica tävlar i hoppning med hennes häst Cassi!
 
 

Antwerp christmas market

Skridskobana vid hamnen!
Cathedral of our lady
Antwerpens kända staty the brabo fountain kommer från gammal legent som sägs ligga till grund för stadens namn.
Är fortfarande inte van vid hur lättillgängligt det är med alkohol här!
Lägg märke till hur han står på fel stödjeben då han kastar.
Julpyntat och mysigt i hela staden!
 

Dagarna de går och går

Här är några bilder från de senaste dagarna! Jag och Jessica var och såg catching fire på bion i Antwerpen som faktiskt är Europas största! Måste säga att filmen var grymt bra och jag skulle absolut kunna betala för att se den igen. Speciellt på Europas största bio..
Fick frukost på sängen på min födelsedag! Klev först upp som vanligt för att göra frukost men blev portad från köket och tillsagd att gå upp och lägga mig igen, haha! Det var väldigt fint, Billy och Dakota sjöng både på engelska och svenska! Hade fått ett paket av familjen Näsström med böcker, skumtomtar och ett fint brev från mitt hjärta. Sen hade mamma också skickat lite svamp, blåbärste(<3) , en hemmapysslad tennsticksask och fler skumtomtar! Av Billy och Dakota fick jag först ett jättefint kort sen en italiensk scarf och Wasa knäckebröd(!!) ! På kvällen efter min hockeyträning fick jag också vara med och spela min första riktiga hockeymatch! Sjukt kul!
I morse tittade jag på Luciatåget på SVT men jag måste säga att jag var lite besviken. Vill ha det mer traditionellt! Lussebullarna har vi köpt på Ikea, såklart.
 
Nu är det inte länge kvar tills jag kommer hem! Längtar!

OH CHRISTMAS TREE

Här är lite bilder från då Jag, Dakota, Junior och Ebbe klädde granen!
 
Jag är definitivt ett svart får i den här långa och blonda familjen.
 
 

Weekend

Har haft en riktigt härlig helg! I fredags var vi på Dakotas skola och tittade på deras Jesus christ superstar föreställning. De var förvånandsvärt duktiga för att vara 12–16 år gamla! Vi avslutade kvällen med att äta fritjes, korv och bitter ballen(som smakar som friterad pölsa). I lördags fyllde Junior år och det firade vi med att åka till Holland och besöka en Nike outlet och sedan åka till Utrecht för att hämta vår efterlängtade lilla vovve, Lou! Hon är heeeelt underbart söt, alla är förälskade. Jag avslutade helgen med att besöka en liten Christmas market här i Brasschaat med Jessica!
 
Har redan fått lite paket med posten!
Hon var inte helt förtjust i att åka bil.
Födelsedagspojken!
Lou s första bad!
 
Kan även berätta att jag har min dator tillbaka nu!  Men det nya tangentbordet ar helt knasigt och jag kan inte gora nagra tecken utom punkt och utropstecken typ. hoppas det loser sig!
Det har löst sig nu!
 
 

HEJ

Det har ju inte blivit sa mycket skrivande har sen min dator gick sonder.. Men nu kan jag medela att den snart har aterhamtat sig och ar back in buissnes snart!

RSS 2.0